FIZIKA DARSLARINI AMALIY USULLAR YORDAMIDA O‘RGANISH - Ernazarova, Munisa Keldiyorovna; Xudayberdiyev, Vahob Shuxratovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Laboratoriya bir qator afzalliklarga ega: ular an’anaviy o‘quv eksperimentlarida mavjud bo‘lmagan ma’lumotlarni olishga imkon beradi va natijalarni qulay ravishda qayta ishlashga imkon beradi. Raqamli laboratoriyaning harakatchanligi sizga sinfdan tashqarida tadqiqotlar o‘tkazish imkonini beradi. Maqolada mana shu jarayonlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.