ФУТБОЛ ЎЙИНИ ТЕХНИКАСИГА НАЗАРИЙ ЁНДОШУВ - Жаҳонгиров, Б.Б.; Бўронов, А.Б. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада мамлакатимизда спорт турларининг шу жумладан футбол спорт турининг ривожланиши, ислоҳотлар натижасида вужудга келган янги ўйин қоидалари, махсус сифатлар, ҳаракат усуллари ўқув- машғулотлари мазмунига янгича ёндошиш, таркибига янги машқларни киритиш ва машғулот-мусобақа бирлигини таъминлаш муҳимлиги, техник ва тактик тайёргарлик ҳақида маълумот берилган