МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ЎЗБЕКИСТОНДА ФУТБОЛНИНГ РИВОЖЛАНИШИ - Жаҳонгиров, Б.Б.; Бўронов, А.Б. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда мустақиллик йилларида барча спорт турлари қатори футболга давлат сиёсати даражасида қаратилаётган эътибор сабаб, футболчиларимизнинг Осиё чемпионати, Осиё ўйинлари ва бошқа халқаро мусобақаларда иштирок этиши, Республика, вилоят футбол федерацияларининг ташкил этилиши ва футбол мураббийлари, мутахассислари ва ҳакамларларга бўлган муносабатларни қайта тиклаш ва ривожлантирилиши ҳақида маълумот берилган.