O‘ZBEKISTONDA ARXIV ISHINI BOSHQARISHNING HUQUQIY ASOSLARI. ARXIV SAHOSIDA QABUL QILINGAN QARORLAR - Mambetova, Ayxan Abat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada arxiv sohasidagi huquqiy asoslar va ularning arxiv ishida qollanilishi haqida malumotlar bayon etilgan.