BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MATEMATIKA O‘QITISH METODIKASI - Axmadiyorova, Muxayyo Zuxriddinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinflarda matematika o‘qitish metodikasi hamda o‘quv jarayonida kichik yoshdagi o‘quvchilar bilan ishlash jarayonlari haqida ma’lumotlar berilgan.