ZULFIYAXONIM O‘ZBEK AYOLI TIMSOLIDA - Avazmetova, Mohiniso (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolani yozishdan maqsad o‘zbek adabiyotining yorqin shoirasi, o‘zbek ayoli timsoli Zulfiyaxonim hayoti va ijodiy ishlari, ilmiy merosi haqida gap boradi. Mehr-muhabbat vasfini she’riy to‘plamlarida tarannum etuvchi Zulfiyaxonim ijodi orqali o‘zimizga bilimlarni olamiz.