VELOSPORTNI VUJUDGA KELISHI VA O‘ZBEKISTONDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Toylibaev, Sultanbek Muxidovich; Akmanova, Durdona Allayar qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada velosiped sportining umumiy va O‘zbekistonda vujujda kelish tarixi bosqichlari, qolaversa hozirgi kundagi velosportni rivojlanish xususiyatlari to‘g‘risida ma’lumolar keltirilgan.velosport, vuhujdga kelish tarixi, rivojlanish bosqichlari, O‘zbekistonda velosport, velotrek, shosseda velosrort.