PEDAGOG ETIKETIDA TINGLASH MADANIYATINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Amonova , Zebiniso (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada pedagogning etiketida muhim ahamiyat kasb etuvchi tinglash madaniyatining o‘ziga xos xususiyatlari hamda muloqot jarayonida yuzaga keluvchi faktorlarning ahamiyati yoritildi. Shuningdek, tinglash mahoratida pedagogning pozitsiyasi ilmiy asosda tahlil qilindi.