THE PARTICIPATION AND IMPORTANCE OF THE DIRECTOR IN THE ORGANIZATION OF PUBLIC EVENTS, HOLIDAYS AND CONCERTS - Rahmatov, Shoxrux Murod o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Bayram, omaviy tadbir, konsert tomoshalarini tashkil etish uchun rejissor va uning atrofidagi sahnalashtiruvchi ishchi guruhlarning hamfikrligi, ularning dunyoqarashlarining bir-biriga mos kelishi va bir-birlarini to‘ldirib borishlari va eng asosiysi bayramning mohiyatini keng xalq ommasiga yetkazib berish masalasidagi hamjihatligi muhimdir. Maqolada bo‘lajak omaviy tadbirlar rejissorlari va shu kabi sohada faoliyat yurituvchilar uchun kerakli ma’lumot va tafsilotlar bayon etilgan.