ДАВЛАТ БОШҚАРУВИДА ЖАМОАТЧИЛИК НАЗОРАТИ - Холмуродов, Бунёд Бекмурот ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мазкур биртирув малакалий иши маҳаллий даражада амалга оширилаётган жамоатчилик назорати институти фуқаролик жамияти тизимининг элементи сифатида тақдим этилган. Қонунчилик ёндашувлари баён этилган, жамоатчилик назоратини тартибга солувчи мавжуд минтақавий ҳуқуқий ҳужжатлар тақдим этилган ва таснифланган, улардаги муаммолари таҳлил қилинган.