КОМПАНИЯЛАРДА МОЛИЯВИЙ БАРҚАРОРЛИКНИ ТАЪМИНЛАШ ВА КОРПОРАТИВ БОШҚАРИШДА ЗАМОНАВИЙ РАҚАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Хусанова , Дилором Шавкатовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақола рақамли иқтисодиёт шароитида компанияларда молиявий барқарорликни таъминлашда рақамли технологиялардан фойдаланишнинг имкониятлари ҳақида ёритилган.