JAHON IQTISODIYOTIDA NEFT VA NEFT MAHSULOTLARINING AHAMIYATI (O‘RTABULOQ NEFT KONI MISOLIDA) - Sharipov, Xamroz (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada neft va neft mahsulotlarining jahon iqtisodiyotiga tasiri haqida tushuncha va mohiyati ochib berilgan. Shuningdek, neft van neft mahsulotlarining o‘ziga xos xususiyatlari to‘g‘risida so‘z boradi.