РАНГЛИ ШИША ОЛИШДА ҚЎШИЛАДИГАН АЙРИМ ТЕХНОГЕН ЧИҚИНДИЛАРНИ ДИФФЕРЕНЦИАЛ ТЕРМИК ТАҲЛИЛИ - Адинаев, Хидир Абдуллаевич (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Рангли шиша олишда қўшиладиган айрим техноген чиқиндилар дифференциал термик таҳлил усули ёрдамида ўрганилган ҳамда таҳлил қилинган.