ТАРБИЯ МЕТОДЛАРИ МАЖМУИ - Акрамова, Дилдора Эргашевна; Йўлдошева, Нодира (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Хар қандай метод амалиётда усул ёки усуллар гуруҳи кўринишида ва тарбиянинг у ёки бу воситалари ёрдамида амалга оширилади.