ПЕДАГОГИК ЖАРАЁНДА ТАРБИЯНИНГ МАЗМУНИ - Акрамова, Дилдора Эргашевна; Рахимберганова, Муножат Музаффар қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Тарбия маълум, аниқ мақсад ва ижтимоий-тарихий тажриба асосида шахсни ҳар томонлама камол топтириш, унинг онги, хулқ-атвори ва дунёқарашини таркиб топтириш жараёни бўлиб, ҳар қандай макон ва замондаги ижтимоий муносабатларнинг мазмунини аниқлаш ва уни ташкил этишнинг назарий ва амалий асоси бўлиб келган.