ТАРБИЯ – ИЖТИМОИЙ-ПЕДАГОГИК ҲОДИСА ВА ЖАРАЁН СИФАТИДА - Акрамова, Дилдора Эргашевна; Тожихонова, Лобархон Усмонхон қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада тарбия – ижтимоий ҳодиса сифатида – ўсиб келаётган ёш авлодга жамият ва инсон ҳаёт-фаолиятининг барча соҳаларига оид ижтимоий-тарихий тажрибани ўтказиш жараёни эканлиги хақида фикрлар келтирилган.