ШАХСНИНГ ЎЗ-ЎЗИНИ ТАРБИЯЛАШ МЕТОДЛАРИ - Акрамова , Дилдора Эргашевна; Шералиева, Нозима Умиджон қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Тарбия методларининг ижобийси ёки салбийси бўлмайди. Қўлланиладиган методнинг самарасини мавжуд шарт-шароитлар нуқтаи назаридан баҳолаш мумкин. Тарбия методларини мақсадга мувофиқ танлаш бир қатор омилларга боғлиқ бўлади.