RIVOJLANTIRUVCHI MARKAZLARDA BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASH VA MILLIY QADRIYATLAR NAMUNALARIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIGI - Akramova, Dildora Ergashevna; Suvonqulova, Maftuna Dilshod qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda milliy qadriyat tushunchalarini davlat o‘quv dasturida yoritilish holati va uni bolalar ongiga yetkazib berishdagi mutaxassisning pedagogik mahoratni yanada boyitishda yordam beradi.