OFFICE DASTURLARNI O‘QITISHDA O‘RGATUVCHI DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH - Xalikova, Umida Mirova; To‘xtamishova , Gulnora (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Office dasturlarni o‘qitishda o‘rgatuvchi dasturiy vositalardan foydalanish.