MAKTABGACHA TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARINI OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIK QILISHGA KASBIY TAYYORLASHNING BA’ZI MULOHAZALARI - Kasimova , D.B.; Berdaliyeva, Muqaddas Eshboy qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim yo‘nalishi talabalariga ning ota-onasi bilan hamkorlikka tayyorlash jarayonining mazmun-mohiyati va tuzilishini aniqlash va asoslash uchun nazariy, uslubiy va amaliy asoslarni izlashdan iborat bo‘lgan muhim vazifalarni bajarishni taqozo qiladi.