ЎҚУВЧИ ЁШЛАРНИ ИЖТИМОИЙЛАШУВИДА БЎЛАЖАК ФУҚАРОЛАРНИ ВАТАНПАРВАРЛИК РУҲИДА ТАРБИЯЛАШДА МИЛЛИЙ-МАЪНАВИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ ВА РОЛИ - Қулматов , Норқобил Эшмаматович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақоланинг мазмунида мамлакатимиз таълим-тарбия тизимида илм-фаннинг ривожланиши асосида ўқувчи ёшларнинг ижтимоийлашувида бўлажак фуқароларни ватанпарварлик руҳида тарбиялашда миллий-маънавий қадриятларнинг ўрни ва роли, унинг ўзига хос жиҳатлари, жумладан ўқувчи ёшларни ватанпарварлик руҳида тарбиялашда миллий-маънавий қадриятларнинг нақадар катта аҳамиятга эга эканлиги баён этилади.