САБЗИНИНГ КЕСКИЧ ТИҒИГА ТАЪСИР КУЧИНИ АНИҚЛАШ - Мамажонов, Зафар Азизович; Зулфикоров, Достонбек Рустамжон ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада сабзи тўғраш қурилмасини лойиҳалаш жарёнида, маҳсулотнинг кесилиш нуқтасига таъсир этаётган кучлар аниқланади ва бунинг натижасида қурилмада меъёрий сарф кучи таъминланади ҳамда ишчи камерада пичоқларнинг шикастланиш холатлари ўрганилган.