RESPUBLIKAMIZDA QO‘LLANILAYOTGAN EKSKAVATORLARNING CHO‘MICH TISHLARINI QAYTA TIKLASH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING TAHLILI - Zulfiqorov , Dostonbek Rustamjon o‘g‘li; Mamajonov, Zafar Azizovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Jahonda mashinasozlik og‘ir sanoatining o‘sish sur’ati va sifatini takomillashtirish; mehnat unumdorligi hamda sharoitlarini yaxshilash maqsadida muayyan darajada mexanizatsiya vositalarining texnik darajasini oshirish; og‘ir sanoat ishlab chiqarishining raqobatbardosh texnika va texnologiyalarini yaratish; ular ustida chuqur fundamental tadqiqotlar olib borishning ilmiy-amaliy, texnik masalalarni haletish muhim ahamiyat kasb etmoqda.