QISHLOQ XOJALIK TEXNIKALARI METAL QISMLARIGA AGRESSIV MUHITNING TA’SIRI - Xojimatov, Azizbek Asomiddinovich; Shakirov , Bobur Mirzo Baxtiyar o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Usbu maqolada mavsumiy qishloq xojalik texnikalarini saqlashga qo‘yish shartlarini bajarish va metal yuzalarni zanglab emirilishini oldini olish chora tadbirlarni qo‘llashda istiqbolli himoya qoplamalaridan foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berib o‘tilgan.