АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ АСОСИДА ЭЛЕКТРОН РЕСУРСЛАРНИ БОШҚАРИШ ТИЗИМИНИ ЯРАТИШ - Жалолиддин, Алишер ўғли Нурқулов (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Келтирилган ушбу мақолада ахборот технологиялари асосида электрон ресурсларни бошқариш тизимини яратиш ҳақида тушунча ва тавсиялар берилган.Ахборот технологияларидан фойдаланиб электрон ресурсларни бошқариш тизимини яратиш, ҳамда соҳага тегишли инновацион технологиялар орқали самарадорликни янада ошириш мумкин.