PEDAGOGIK MUOMALA VA SHAXS KAMOLOTI - Melikuziyeva, Mavluda Abduxafizovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
maqolada muomalaning ikki turi haqidagi nazariy ma’lumotlar, muomala madaniyatining xalqimizning bolajonligi, oilani muqaddas bilishida namoyon bo‘lishi va pedagogik muomalaning shaxs kamolatidagi o‘rni aks ettirilgan.