O‘LCHASH VOSITALARINI KALIBRLASH JARAYONINI AVTOMATLASHRISH VA VA UNING PRINSIPLARI - Raxmatov, Doston Istam o‘g‘li; Qalandarov, Alisher Fayzullo o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada metrologik xizmatning asosiy qismi bo‘lgan o‘lchash vositalarini kalibrlash jarayonini avtomatlashtirish va uning afzalliklari ko‘rib chiqilgan.