ИЗОТРОП ЖИСМЛАР УЧУН ИККИ ЎЛЧОВЛИ ТЕРМОЭЛАСТИК МАСАЛАНИ СОНЛИ ЕЧИШ - Нурқулов, Жалолиддин Алишер ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада изотроп жисмлар учун икки ўлчовли термоэластик масалани сонли ечиш, масаланинг математик модели, унинг дастурий таьминоти асосида олинган натижалари келтирилган.