O‘ZBEKISTON TA’LIM TIZIMI TUB O‘ZGARISHGA MUHTOJ - Usmanova, Latofat SHarofitdinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizmidagi qator yangi o‘zgarishlar ko‘rib o‘tilgan. Muvaffaqiyatga erishish ko‘nikmalariga ega maktab o‘quvchilarini tarbiyalaydigan ta’lim tizimi haqida keltirib o‘tilgan. USAID AQSH Xalqaro Taraqqiyot Agentligi va “O‘zbekiston Barkamollik uchun ta’lim dasturini amalga oshirgan ishlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.