TARBIYACHINING FAOLIYALARNI TASHKIL ETILISH JARAYONIDAGI IJODKORLIGI - Kayumova, N.M.; Murodxo‘jaeva, Z.M. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalashda tarbiyachailarning ijodkorligi yoritilgan. Tarbiyachining pedagogik qobiliyati, pedagogik mahoratini takomillashtirish mazmuni ifodalangan.