MAKTABGACHA TA’LIMNI SIFAT JIHATDAN TAKOMILLASHTIRISHDA TARBIYACHINING PEDAGOGIK MAHORATI - Kayumova, N.M.; Turg‘unova, M.R. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’limni sifat jihatdan takomillashtirishda tarbiyachining pedagogik mahoratini takomillashtirish mazmuni ifodalangan.