MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHG‘ULOTLARNI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISH MAZMUNI - Jo‘rayeva , Nargiza Tairovna; Xusanova, Roziya Kamoliddinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Hozirgi innovatsion jarayonlarda ta’lim tizimi yangi ma’lumotlarni o‘zlashtirib olish va o‘z bilimlarini baholash, zarur qarorlarni qabul qilish, muammolarni hal etishda mustaqil va erkin fikrlaydigan shaxsga aylanish imkoniyatiga ega bo‘ladi.