IJTIMOIY PEDAGOGNING KASBIY FAOLIYAT YO‘NALISHLARI - Choriyeva, Durdona Anvarovna; Xushbaqova, Anora Sarvar qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyatning maqsadini amalga oshirish o‘quv muhitini shakllantirish, bolalar faoliyatini tashkil etish, o‘quv jamoasini tuzish, individual shaxsni rivojlantirish kabi ijtimoiy-pedagogik vazifalarni hal qilish chora-tadbirlari yoritilgan.