МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМНИНГ РИВОЖЛАНИШИ - Назаров, Илхомжон Усманалиевич; Боборахимова, Дилноза Абдухаликовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада масофавий таълимнинг шаклланиши ва оммалашишига оид айрим тарихий маълумотлар ёритилган.