TILSHUNOSLIKDA TRANSPORT LOGISTIKASI ATAMASIGA DOIR TADQIQOTLAR TAHLILI - Xudayberdiyeva, Muxlisa Sa’dulla qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Logistika atamasi jamiyat hayotiga kirib kelishi bilan iqtisodiyotda katta o‘zgarishlarga sabab bo‘lei. Biroq ushbu atamaning asl ma’nosi ko‘pchilik hatto olimlarning ham turli munozaralariga sabab bo‘ldi. Mazkur maqolada transport logistikasi atamasiga oid tadqiqotlar tahlil qilinadi.