ERKIN VOHIDOV SHE’RIYATIDA ZAMON RUHIYATI TALQINI - Xamrayeva, Komila Baxodir qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Erkin Vohidovning yozilganiga ko‘p vaqt o‘tgan bo‘lsa ham mavzusi va mazmuni haligacha ahamiyatini yo‘qotmagan she’rlari talaygina. Maqolada shularga urg‘u qaratilgan.