O‘QUV ADABIYOTLAR TAYYORLASH MUAMMOLARI (DASTURLASH TILLARI MISOLIDA) - Mallayev, Oybek Usmankulovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqola dasturlash tillari bo‘yicha o‘quv adabiyotlarini tayyorlash muammolariga bag‘ishlanadi. Maqolada dasturlash tillari bo‘yicha o‘quv uslubiy qo‘llanma, o‘quv qo‘llanma va darsliklar tayyorlashning zamonaviy yondoshuvlari keltirilgan.