RUX OKSIDI ASOSIDA OLINGAN QUYOSH ELEMENTI - Rasulova, Marxabo Botirjon qizi; Yuldasheva , Muhayyo Botirjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur ishda qayta tiklanuvchi energiya manbalaridan biri bo‘lgan Quyosh elementlariga bo‘lgan ehtiyojdan kelib chiqqan holda yurtimizda amalga oshirilgan ishlar haqida yoritilgan Shuningdek, mualliflar tomonidan Quyosh elementlarini samaradorligini oshirish bo‘yicha ilmiy taklif va tavsiyalar o‘z ifodasini topgan.