MISR-HINDISTON ALOQALARI: TARIX VA BUGUN - Fayzullayev, Azamat Abdullo o‘g‘li; Habibullayeva , Sadoqat Baxtiyorovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Afrikaning eng kuchli iqtisodiyotiga ega bo‘lgan davlatlaridan biri bo‘lgan Misr hamda Janubiy Osiyoda eng kuchli strategik mavqega ega bo‘lgan Hindiston o‘rtasidagi siyosiy va madaniy aloqalar tarixi hamdabugungi kundagi istiqbollari yoritilgan.