SHAHAR SHAROITIDA YO‘LLAR VA TRANSPORT TIZIMLARINING TABIATGA TA’SIRI - Luqmonjonov, Asadbek Bahodirjon o‘g‘li; Olimjonov, Asrorbek Oybek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Hozirgi kunga kelib shahar muhitida yo‘llar va transport tizimlarining o‘rni juda kattadir. Ya’ni harakatni tashkil qilishda piyodalar va transport oqimlarini birinchi o‘rniga chiqadi.