YOSHLARNING IXTIROCHILIK MAHORATLARINI SHAKLLANTIRISHDA KASBIY MAHORAT OLISH SIFATI - Gapporov, Behzod Ne’matillayevich; Nomozov , Muzaffar Lochinovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kun talabidan kelib chiqqan holda ixtiro mahoratini shakllantirishda talaba yoshlarning kasbiy tayyorgarligining muhim omili sifatida ko‘proq nimalarga diqqatini qaratishi lozimligi bilan bir qatorda ko‘proq nimalarga e’tibor berishi lozimligi xususida atroflicha fikr mulohazalar berilgan.