BARKAMOL AVLOD SHAXSINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK TAMOYILLARI - Yuldasheva , Sayyoraxon Ilhomjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada barkamol avlod shaxsini shakllantirishning psixologik tamoyillari haqida fikr yuritilgan.