SHEVALARGA KO‘CHGAN JOY NOMLARI: SIZ YASHAYOTGAN KO‘CHA, QISHLOQ, MAHALLA NOMLARI QADIMIYMI YOKI ZAMONAVIY? - Fozilova , Malika Majidovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
qishloq, ko‘cha, mahalla, sheva