MATEMATIKA DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Xakimova , Diloram Abdusamatovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada umumta’lim muassasalari matematika darslarida o‘quvchilarning darsga bo‘lgan qiziqishini orttiradigan va dars sifatini yaxshilaydigan interfaol metodlar haqida to‘xtalib o‘tilgan.