BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING FANLARGA QIZIQISHINI ORTTIRISHDA DIDAKTIK O‘YINLARDAN FOYDALANISH - Shodiyeva , Viloyat Shuhratovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada boshlangich sinf o‘quvchilarni fanlarga bo‘lgan qiziqishini orttiradigan metodlar haqida fikr yuritilgan.