O‘ZBEKISTONDA QISHLOQ TURIZMINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Usmonov, Sardor (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada qishloq turizmi bo‘yicha rivojlangan mamlakatlarning uzoq yillik boy tajribalari, ularning bu sohadagi erishgan yutuqlari respublikamizda mazkur sohani rivojlantirish nuqtai nazaridan o‘raganildi. Maqolada nazariya va amaliyot o‘rtasidagi bog‘liqliklarga asoslangan holda tahlil, taqqoslash, statistik kabi usullardan foydalanildi.