FITOGORMONLAR VA ULARNING O‘SIMLIKLAR HAYOTIDAGI AHAMIYATI - Sayidova , Ra’no Bahodir qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada o‘simliklar tarkibida uchrovchi tabiiy va sun’iy fitogormonlar, ularning funksiyalari va o‘simliklar hayotidagi ahamiyati haqida batafsil bayon etilgan. O‘simliklarda sodir bo‘ladigan muhim fiziologik jarayonlarda xususan hujayralarning bo‘linishida, kurtaklar hosil bo‘lishida, fotosintezda fitogormonlarning roli haqida ma’lumot olishingiz mumkin.