DASTURIY VOSITA YORDAMIDA TUPROQ HARORATIGA ISHLOV BERISH NAMLIGI VA CHUQURLIGINING BARQARORLIGINI ANIQLASH USULI - Abdujalilov, Sodiqjon Muhammadamin o‘g‘li; Parpiyev, Sanjarbek Po‘lat o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Raqamli qurilma orqali dasturiy ta’minotdan foydalangan holda “Aqlli qishloq xo‘jaligi” konsepsiyasiga asoslangan qishloq xo‘jaligi ishlab chiqarishining zamonaviy sinalgan shakllarini joriy etish, qishloq xo‘jaligida ishlab chiqarishini maksimal darajada avtomatlashtirish, hosildorlikni samaradorligini oshirish.