O‘SPIRINLIK DAVRIDA KOMMUNIKATIVLIK VA TASHKILOTCHILIKNI SHAKLI - Alimirzayev, Nodirbek Avazbek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada liderlik sifatlaridan kommunikativlik va tashkilotchilik xususiyatlari borasidagi tushunchalar berilgan. O‘spirin yoshdagi shaxslarda kommunnikativlik va tashkilotchilik xususiyatini rivojlanib borish jarayoni haqida tushunchalar berilgan.