O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI O‘RTASIDAGI NIZOLARNING KELIB CHIQISH SABABLARI VA HAL QILISH USULLARI - Zaylovidinov, Jaloliddin (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi nizolarning kelib chiqish sabablari haqida tushunchalar berib o‘tilgan.Ziddiyatli vaziyatlarni to‘g‘ri baholash va uni bartaraf etish yuzasidan ma’lumotlar taqdim etilgan.O‘qituvchi va o‘quvchi munosabatidagi nizolarni oldini olish bo‘yicha tavsiyalar berib o‘tilgan.